"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Fotografie en kunst in Zeeland

De bedrijfsnaam 2BHAPPY4EVER kent zijn oorsprong in de trouwfotografie. Elkaar eeuwige trouw beloven, om vervolgens voor altijd gelukkig te zijn met elkaar: to be happy forever, ofwel 2BHAPPY4EVER. Inmiddels heb ik met fotografie en digitale kunst – buiten de al genoemde bruidsfotografie – een jarenlange ervaring met diverse onderwerpen en thema's voor zowel particulieren als in diverse zakelijke branches.

 

2BHAPPY4EVER werkt vanuit de prachtige mondaine badplaats Domburg aan de Zeeuwse kust van Walcheren. Steden als het historische Middelburg en het wat meer industriële Vlissingen zijn zeer geschikt als decor voor diverse photoshoots. Maar ook zon, zee, strand, kust, natuur, dorpen en de Zeeuwse cultuur – met alles wat daarbij hoort – vormen prachtige en gevarieerde achtergronden om in beeld te brengen en te gebruiken.

 

Voor het maken van portret- en productfoto's kun je terecht in mijn (mini)studio aan huis.

Mocht jij zelf een leuke locatie hebben, dan kunnen photoshoots op afspraak mogelijk ook daar worden uitgevoerd en kom ik graag die kant op.

 

Jan van den Broek ~ 2BHAPPY4EVER ~ Fotografie en kunst in Zeeland.

2BHAPPY4EVER

Schuitvlotstraat 30 achter (bezoek op afspraak)
NL-4357 EB  DOMBURG
Walcheren / Zeeland
Nederland

 

Telefoon & whatsapp: +31 6 40 88 68 37
Mail: info@2bhappy4ever.com
 

Klik hier voor mijn webshop bij Werk aan de Muur

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17 17 98 34

Contactformulier

Indien je een vraag en/of opmerking hebt kun je hier klikken om naar het contactformulier te gaan.

 

Uiteraard kun je mij ook bellen of mailen. De gegevens staan elders op deze pagina.