Digital Art

2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring op het gebied van het maken van digitale kunst voor personen en bedrijven, in formaat uiteenlopend van 30 x 30 cm tot maar liefst 1600 x 200 cm ofwel 16 meter breed en 2 meter hoog (het werk 'Technisch Landschap'; zie direct hieronder én aan het einde van deze pagina de verdere uitleg).

 

Webshop

In mijn webshop is hiervan veel te vinden. Eigen foto's vormen hiervoor de basis; uiteraard kunnen hiervoor aanvullend desgewenst ook stockfoto's worden ingekocht.

Naar nieuw scherm in Gigapan

Technisch Landschap. Laat je verrassen en klik op de afbeelding om deze in een nieuw frame te openen en in te kunnen zoomen tot in de kleinste details...

Zodra je klikt op een afbeelding, dan wordt deze vergroot weergegeven.

 

Klik hier voor alle werken van 2BHAPPY4EVER in mijn webshop via Werk aan de Muur.


Neem gerust contact met mij op als een werk wel op de website staat en (nog) niet in de webshop is opgenomen...

Digital Art ~ automotive

Digital Art ~ religie & spiritualiteit

Digital Art ~ algemeen

Een wel héél speciale en grote opdracht: Technisch Landschap

Het kunstwerk 'Technisch Landschap', gecreëerd in opdracht van ROVC, Technische cursussen & trainingen in Ede, Nederland.

 

Het centrum van het werk bestaat uit een uitvergrote versie van het enorme dieselaggregaat, wat in het oorspronkelijke pand te vinden was in de ontvangstruimte. Het werk, voorzien van akoestische demping aan de achterzijde, hing vanaf de creatie – tot een werkelijk álles verwoestende brand in mei 2018 – in de 'Dieselzaal' van het ROVC...

 

De afmetingen van het werk zijn maar liefst 16 m × 2 m (B × H) bij een behoorlijk hoge resolutie van maar liefst 150 dpi.
Dit betekent 95.079 × 12.402 pixels, wat overeenkomt met meer dan 1.179 megapixels ofwel 1,2 gigapixels...

Naar nieuw scherm in Gigapan

Technisch Landschap. Laat je verrassen en klik op de afbeelding om deze in een nieuw frame te openen en in te kunnen zoomen tot in de kleinste details...

Juni 2017. Een trotse maker voor het werk Technisch Landschap, waar de enorme afmetingen ervan goed zichtbaar zijn.

In mijn ogen één van de mooiste details uit het werk.

De oorspronkelijke detailfoto van het typeplaatje van het dieselaggregaat bij ROVC dat (mede) leidde tot het detail hiervoor.

In dit detail uit het werk is goed zichtbaar dat het werk uit meerdere lagen bestaat en dat er een verhaal in wordt verteld.