Mensen...

...in de vorm van een portret; individueel en in onderlinge relaties.

 

Zoals je in onderstaande alinea's kunt lezen en zien, is het aantal mogelijkheden bijna onuitputtend.

Zo is het maken van foto's zowel mogelijk mogelijk in de studio of op locatie. Of wat te denken van het strand?

 

Foto's van mensen kunnen altijd! Voor een huwelijk en/of een jubileum; voor social media; voor de fun en nog veel meer.

Photoshoot op het strand

De Zeeuwse kust biedt met strand, duinen, zee en (de trappen van) strandovergangen fantastische mogelijkheden voor een ontspannen photoshoot. Persoonlijk, met je partner of je gezin, vrienden; het maakt niet uit.

 

Heerlijk als de zon schijnt en er geen wolkje aan de lucht is. Maar ook als het lekker waait kan het er heerlijk zijn!

Huwelijk of jubileum

Wil je jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap, (kinder)verjaardag of jubileum 'op de gevoelige plaat' vast laten leggen? Een (pas geboren) kind tijdens een 'new born' photoshoot? Jullie gezin? Opa en/of oma, eventueel samen met de (klein)kinderen?

 

Kijk hier binnen mijn portfolio naar enkele voorbeelden van trouwalbums.

Social media

Mogelijk wil je graag een professionele profielfoto voor Instagram en/of LinkedIn laten maken? Of een reeks foto's die je het komende jaar kunt gebruiken in jouw posts. Ik coach jou hierbij graag om jou over 'jouw eventuele drempel' heen te helpen.

Judy

Mijn vrouw Marianne. Zij is door mij al zó vaak en in verschillende settings op de foto gezet...

Periodieke fotografie

Om mensen blijvend te herinneren, is het ook mogelijk hen gedurende een periode met tussenpozen te fotograferen. Je kind, naast de geëigende schoolfoto's. Misschien wel je eigen vader en/of moeder, opa en/of oma tijdens zijn of haar stervensproces. 2BHAPPY4EVER biedt hiervoor diverse mogelijkheden en belooft hier zeer discreet en veilig mee om te gaan.

 

Onderstaand voorbeeld maakte ik met foto's van mijn eigen zoon, en was bestemd voor zijn 10e verjaardag (in 2010).

Erotiek

Ook het maken van erotische foto's, bijvoorbeeld voor een boudoirshoot en/of naaktfotografie is mogelijk. Alles uiteraard in een discrete, veilige setting. En zoals op onderstaand voorbeeld te zien is, maak ik er desgewenst een (persoonlijk) artwork van...

Straatfotografie

Mensen op straat bieden mij als fotograag de ultieme mogelijkheid om 'vrij werk' te maken. Heerlijk om te doen en mee bezig te zijn. Ik geef hiermee een kijkje op mijn activiteiten in mijn vrije tijd. En het blijven foto's van mensen...

In de studio of op locatie

Mensen zijn voor mij altijd weer prachtig om te mogen en kunnen fotograferen! In mijn studio en/of op (jouw eigen?) locatie. In natuurlijk licht en/of met gebruik van (studio)licht, wat ik redelijk eenvoudig mee kan nemen naar externe photoshoots.

Model for a moment

Kortom, portret- en reportagefotografie van zowel jong als oud, zakelijk en/of privé, man en/of vrouw. Voor speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, geboorte of jubileum. Of tijdens het beoefenen van een sport of hobby. En zomaar kan natuurlijk ook...

 

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte bij mij aan. En misschien organiseer ik binnenkort wel weer een 'Model for a Moment', waar jij je voor in wilt schrijven en/of die interessant is voor iemand uit jouw omgeving?!