Portfolio

Op deze pagina geef ik een uiteenzetting van mijn uiteenlopende activiteiten.

 

Klik op de hyperlinks en/of op de foto's om meer te zien van de betreffende, specifieke onderdelen.

Reportagefotografie

2BHAPPY4EVER legt graag bedrijfsactiviteiten, evenementen en feestelijke gebeurtenissen vast in de vorm van reportages. Of het nu een bruiloft is, een folkloristische activiteit, een jubileum of een reunie, 2BHAPPY4EVER maakt onopvallend contact met de aanwezigen en brengt de sfeer in beeld.

Bedrijf in beeld

Machines, schepen en technische installaties; losse product- en systeemfotografie en complete (bedrijfs)reportages. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en elektro- en installatietechniek spreek ik deze taal en laat ik techniek en andere bedrijfsactiviteiten graag spreken in beelden.

Mensen; individueel en in onderlinge relaties

Portret- en reportagefotografie van zowel jong als oud, zakelijk en privé. In mijn studio of op locatie. Voor speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, geboorte of jubileum; een sport; jouw hobby; een profielfoto voor social media of zomaar.

Digital Art

2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring op het gebied van het maken van digitale kunst voor personen en bedrijven, uiteenlopend in formaat van 30 x 30 cm tot maar liefst 1600 x 200 cm! In mijn webshop(s) is hiervan veel te vinden. Eigen foto's vormen hier meestal de basis.

Bruiloften & geregistreerd partnerschap

Van losse fotografie tot complete bruidsreportages; inclusief trouwalbums op maat, waarbij zeer veel mogelijk is.

Zeeland, natuur & (huis)dieren

Zonsopkomsten en -ondergangen; bloemen, planten en natuurlijk allerlei soorten dieren, waarvan veel aanwezig is in mijn webshops. Maar ook jouw huisdier kan natuurlijk op de foto worden gezet.

Cars in the Spotlight

Met automotive fotografie staan auto's in het luxe segment centraal, wat één van mijn grootste passies is en waar ook mijn specialiteit ligt. Vrij werk én fotografie in opdracht van en bestemd voor particulieren en bedrijven. Nieuw, occassion, young- en/of oldtimer. Als foto in kleur of zwart-wit én als artistieke werken.

Religie & spiritualiteit

Wie jij ook bent en/of welke religie je al dan niet praktiseert; 2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring met het vastleggen van diverse beelden en locaties op dit gebied, inclusief een grote hoeveelheid artwork, waarvan veel aanwezig is in de webshops.

Ziel & bezieling

Wie ben je en wat wil je van jezelf laten zien? In welke omgeving en/of hoedanigheid wil jij op de foto worden gezet? 2BHAPPY4EVER biedt hiervoor een veilige omgeving.