Reportagefotografie

Bij reportagefotografie legt 2BHAPPY4EVER momenten vast, waarbij de nadruk ligt op afgebeelde handelingen of gebeurtenissen. Bij een reportagefoto wordt in principe niet geposeerd, behalve bijvoorbeeld bij het schudden van handen voor officiële gebeurtenissen; het doorknippen van een lint of een ander specifiek fotomoment zoals een groepsfoto.

 

Digitaal of in boekvorm

2BHAPPY4EVER brengt graag uw gebeurtenissen in beeld en doet dit in de vorm van een digitale reportage of bijvoorbeeld in boekvorm. De uiteindelijke wensen bepaal ik graag in overleg met jou, waarbij op voorhand zeer veel mogelijk is.

 

Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte aan.

Laboratorium verhuizing

Voor Mondial Movers Van Dijk Verhuizingen ging 2BHAPPY4EVER naar Middelburg en fotografeerde daar de laboratorium verhuizing voor het nieuwe Joint Research Center Zeeland.

 

Deze foto's zullen door de opdrachtgever worden gebruikt ter illustratie bij een nog te verschijnen artikel in een magazine.

Egaliseren vloer

Voor Blankenburgh Wonen & Slapen fotografeerde 2BHAPPY4EVER het proces van het egaliseren van een vloer in een woonkamer, zodat hier later marmoleum op kon worden gelegd.

 

Met behulp van deze foto's is het voor de opdrachtgever eenvoudiger richting haar klanten uit te leggen wat er zoal bij zo'n opdracht komt kijken.

Afscheid van directeur

2BHAPPY4EVER was erbij toen de toenmalige directeur van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) afscheid nam. Eerst nam hij tijdens een receptie in de Gruyter Fabriek afscheid van zijn relaties; op een ander moment van de week vond een feest plaats met het personeel.

 

Om beide verschillende evenementen in één boek vast te leggen, kozen wij in samenspraak met het organisatiecomité voor een zogenaamd 'kantelboek' met 2 voorkanten.

Ringrijden Middelburg 2024

Ringrijden is een mooie folkloristische traditie, waarbij de ringsteker op een paard zit en met een lans door een ring steekt.

 

Zo ook in Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, waar 2BHAPPY4EVER dit evenement op Koningsdag 2024 vastlegde.

Koningsdag Domburg 2023

Tijdens Koningsdag 2023 ging ik in mijn woonplaats Domburg op pad met mijn camera en maakte spontaan enkele opnames van de feestelijkheden die op deze Nederlandse feestdag onder andere plaatsvonden op het festivalterrein in de voortuin van Badhotel Domburg. Op de foto's één van de prijsuitreikingen en activiteiten op en rond de klimwand die open stond voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

 

De festiviteiten op Koningsdag werden georganiseerd door Domburg Oranje, waarvan deze link verwijst naar hun pagina op Facebook.

Kinderen schilderen Domburg 2023

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, konden op het grasveld voor het Badhotel in een tijdelijk schildersatelier maximaal 25 kinderen tegelijk aan de slag met verf en penseel. Kunstenaars liepen rond om hier en daar een beetje te helpen en tips te geven. Al met al was het een vrolijk, ontspannen en geslaagd evenement, waarbij ook het heerlijke weer een handje meehielp.

 

2BHAPPY4EVER was erbij en legde de sfeer vast in een aantal foto’s.

Bier en Melk Salon Domburg

Voor een opdracht fotografeerde 2BHAPPY4EVER gedurende een aantal dagdelen in de biologische eet- en drinkwinkel Domburgsche Bier- en Melksalon. Ik legde daar zowel de sfeer als diverse details vast van ontbijt, koffie, (zelfgemaakte) taart, lunch, bier en leuke kadootjes zoals serviesgoed.

Ringrijden Domburg 2022

Ringrijden is een mooie folkloristische traditie, waarbij de ringsteker op een paard zit en met een lans door een ring steekt.

 

Zo ook jaarlijks in de mondaine badplaats Domburg, waar 2BHAPPY4EVER dit evenement in 2022 vastlegde.

Kustmarathon Zeeland 2022

Het wordt door velen de mooiste en zwaarste marathon van Nederland genoemd. Kustmarathon Zeeland voert hardlopers, wandelaars en mountainbikers op verschillende dagen langs de Zeeuwse kust tussen Burgh-Haamstede en Zoutelande.

 

Ook in 2022 gingen duizenden sportievelingen de uitdaging aan in het eerste weekend van oktober. 2BHAPPY4EVER was erbij en legde diverse lopers vast tijdens deze zware uitdaging.

Yoga in de Franse Vogezen

Toen 'yogajuf' Willeke in 2013 besloot om een weekje yogales te geven in de Franse Vogezen, twijfelden wij geen moment en besloten we om mee te gaan.

 

Geheel spontaan maakte 2BHAPPY4EVER diverse opnames en bracht deze samen in een reportage in boekvorm, waarin deze onvergetelijke dagen konden worden vastgelegd voor alle deelnemers.