Contactgegevens

De bedrijfsnaam 2BHAPPY4EVER kent zijn oorsprong in de trouwfotografie. Elkaar eeuwige trouw beloven, om vervolgens voor altijd gelukkig te zijn met elkaar: to be happy forever, ofwel 2BHAPPY4EVER. Inmiddels heb ik met fotografie en digitale kunst – buiten de al genoemde bruidsfotografie – een jarenlange ervaring met diverse onderwerpen en thema's voor zowel particulieren als in diverse zakelijke branches.

2BHAPPY4EVER werkt vanuit de prachtige mondaine badplaats Domburg aan de Zeeuwse kust van Walcheren. Steden als het historische Middelburg en het wat meer industriële Vlissingen zijn zeer geschikt als decor voor diverse photoshoots. Maar ook zon, zee, strand, kust, natuur, dorpen en de Zeeuwse cultuur – met alles wat daarbij hoort – vormen prachtige en gevarieerde achtergronden om te fotograferen. En uiteraard ben je welkom voor een shoot in mijn fotostudio in Domburg.

Mocht jij zelf een leuke locatie hebben, dan kunnen photoshoots op afspraak mogelijk ook daar worden uitgevoerd en kom ik graag die kant op.2BHAPPY4EVER

Jan van den Broek

Schuitvlotstraat 30 achter (bezoek op afspraak)
NL - 4357 EB DOMBURG
Walcheren / Zeeland
Nederland

Tel: +31 6 40 88 68 37
Mail: info@2bhappy4ever.com
Klik hier voor mijn webshop bij Werk aan de Muur


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17 17 98 34

Heb je een vraag en/of opmerking?

Indien je een vraag en/of opmerking hebt kun je hier klikken om naar het contactformulier te gaan.