Model for a Moment

Mensen zijn voor mij elke keer weer prachtig om te mogen en kunnen fotograferen! De drempel daarvoor is voor een aantal mensen echter best hoog. Herkenbaar? Maak dan eens gebruik van dit laagdrempelige aanbod!

Regelmatig organiseer ik namelijk dagdelen met een aantal photoshoots van maximaal een half uur in mijn studio in Domburg. Ik maak van jou dan een aantal (portret)foto's. Gedurende de photoshoot begeleid en coach ik jou tijdens jouw eigen 'moment of fame' en creëren wij samen een relaxte sfeer om jou over 'jouw eventuele drempel' heen te helpen.

Na afloop krijg je de foto's te zien en kun je hier direct een keuze uit maken.

Wil jij dit ook? Als cadeautje voor jezelf, je partner, je opa en/of oma? Of misschien had je toch al het idee om een professionele profielfoto voor Facebook, Instagram en/of LinkedIn te laten maken? Stuur me dan even een berichtje, dan kan ik aangeven wanneer het volgende dagdeel gepland staat. Ik neem dan wel even contact met jou terug op.

Locatie:
2BHAPPY4EVER
Schuitvlotstraat 30
4357 EB DOMBURG

De kosten hiervan bedragen slechts €50,00 (incl. BTW). Je ontvangt hiervoor binnen 1 week na de shoot 2 digitale foto's in een hoge resolutie.

Uiteraard behoren ook afdrukken op fotopapier tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor zijn onder andere afhankelijk van het gewenste formaat en de afwerking (en eventuele verzendkosten). Ik bespreek deze mogelijkheden graag met jou persoonlijk.

Liever een ander moment? Laat het mij dan weten, bijvoorbeeld door het algemene contactformulier in te vullen.