Vervoer & transport

Fotografie van voer- en vaartuigen voor particulieren en bedrijven. Nieuw, occassion, young- en/of oldtimer.

Industrie & techniek

Machines, schepen en technische installaties; product- en systeemfotografie. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en elektro- en installatietechniek spreekt Jan deze taal en laat hij techniek spreken in beelden.

Mensen; individueel en in onderlinge relaties

Portret- en reportagefotografie van zowel jong als oud, zakelijk en privé. Voor speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, geboorte of jubileum; een sport; jouw hobby; een profielfoto voor social media of zomaar.

Bruiloften & geregistreerd partnerschap

Van losse fotografie tot complete bruidsreportages; inclusief trouwalbums op maat, waarbij zeer veel mogelijk is.

Spiritualiteit & geloof

Wie jij ook bent en/of welk geloof je ook aanhangt; 2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring met het vastleggen van diverse beelden en locaties op dit gebied, waarvan veel aanwezig is in de webshops.

Ziel & bezieling

Wie ben je en wat wil je van jezelf laten zien? In welke omgeving en/of hoedanigheid wil jij op de foto worden gezet? 2BHAPPY4EVER biedt hiervoor een veilige omgeving.

Natuur & (huis)dieren

Zonsopkomsten en -ondergangen; bloemen, planten en natuurlijk allerlei soorten dieren, waarvan veel aanwezig is in onze webshops. Maar ook jouw huisdier kan natuurlijk op de foto worden gezet.

Digital Art

2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring op het gebied van het maken van digitale kunst voor personen en bedrijven, uiteenlopend in formaat van 30 x 30 cm tot maar liefst 1600 x 200 cm! In onze webshops is hiervan veel te vinden. Onze eigen foto's vormen hiervoor de basis; uiteraard kunnen hiervoor aanvullend desgewenst stockfoto's worden ingekocht.