Bedrijf & techniek

Machines, schepen en technische installaties; product- en systeemfotografie. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en elektro- en installatietechniek spreekt Jan deze taal en laat hij techniek spreken in beelden.

Vervoer & transport

Fotografie van voer- en vaartuigen voor particulieren en bedrijven. Nieuw, occassion, young- en/of oldtimer.

Digital Art

2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring op het gebied van het maken van digitale kunst voor personen en bedrijven, uiteenlopend in formaat van 30 x 30 cm tot maar liefst 1600 x 200 cm! In onze webshops is hiervan veel te vinden. Onze eigen foto's vormen hiervoor de basis; uiteraard kunnen hiervoor aanvullend desgewenst stockfoto's worden ingekocht.

Bruiloften & geregistreerd partnerschap

Van losse fotografie tot complete bruidsreportages; inclusief trouwalbums op maat, waarbij zeer veel mogelijk is.

Mensen; individueel en in onderlinge relaties

Portret- en reportagefotografie van zowel jong als oud, zakelijk en privé. Voor speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, geboorte of jubileum; een sport; jouw hobby; een profielfoto voor social media of zomaar.

Spiritualiteit & geloof

Wie jij ook bent en/of welk geloof je ook aanhangt; 2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring met het vastleggen van diverse beelden en locaties op dit gebied, waarvan veel aanwezig is in de webshops.

Natuur & (huis)dieren

Zonsopkomsten en -ondergangen; bloemen, planten en natuurlijk allerlei soorten dieren, waarvan veel aanwezig is in onze webshops. Maar ook jouw huisdier kan natuurlijk op de foto worden gezet.

Ziel & bezieling

Wie ben je en wat wil je van jezelf laten zien? In welke omgeving en/of hoedanigheid wil jij op de foto worden gezet? 2BHAPPY4EVER biedt hiervoor een veilige omgeving.