Automotive fotografie met auto's in het luxe segment is één van mijn grootste passies is en daar ligt ook mijn specialiteit. De vormen, de lijnen, de details!

Daarnaast ben ik een generalist (en blijf ik dat waarschijnlijk ook), met oog voor detail en interesse in veel. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en de elektro- en installatietechniek spreek ik deze taal en laat ik techniek graag spreken in beelden.

De computer is voor mij al sinds jaar en dag een gereedschapkist met oneindig veel tools, een soort van speeltuin. Digital art kan ik daarmee toepassen op veel, wat mijn werk extra leuk maakt en waar mij kan onderscheiden van veel van mijn collega's.

Daarnaast nog mens en dier in allerlei hoedanig- en omstandigheden. Kortom: mijn portfolio...

Cars in the Spotlight

Met automotive fotografie staan auto's in het luxe segment centraal, wat één van mijn grootste passies is en waar ook mijn specialiteit ligt. Vrij werk én fotografie in opdracht van en bestemd voor particulieren en bedrijven. Nieuw, occassion, young- en/of oldtimer. Als foto in kleur of zwart-wit én als artistieke werken.

Laat techniek spreken in beeld

Machines, schepen en technische installaties; product- en systeemfotografie. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en de elektro- en installatietechniek spreek ik deze taal en laat ik techniek nu graag spreken in beelden.

Digital Art

2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring op het gebied van het maken van digitale kunst voor personen en bedrijven, uiteenlopend in formaat van 30 x 30 cm tot maar liefst 1600 x 200 cm! In onze webshops is hiervan veel te vinden. Eigen foto's vormen hiervoor de basis; uiteraard kunnen hiervoor aanvullend desgewenst ook stockfoto's worden ingekocht.

Bruiloften & geregistreerd partnerschap

Van losse fotografie tot complete bruidsreportages; inclusief trouwalbums op maat, waarbij zeer veel mogelijk is.

Reportagefotografie

2BHAPPY4EVER legt graag bedrijfsactiviteiten, evenementen en feestelijke gebeurtenissen vast in de vorm van reportages.

Of het nu een bruiloft is, een folkloristische activiteit, een jubileum of een reunie is, 2BHAPPY4EVER maakt onopvallend contact met de aanwezigen en brengt de sfeer in beeld.

Mensen; individueel en in onderlinge relaties

Portret- en reportagefotografie van zowel jong als oud, zakelijk en privé. Voor speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, geboorte of jubileum; een sport; jouw hobby; een profielfoto voor social media of zomaar.

Spiritualiteit & geloof

Wie jij ook bent en/of welk geloof je ook aanhangt; 2BHAPPY4EVER heeft een ruime ervaring met het vastleggen van diverse beelden en locaties op dit gebied, waarvan veel aanwezig is in de webshops.

Natuur & (huis)dieren

Zonsopkomsten en -ondergangen; bloemen, planten en natuurlijk allerlei soorten dieren, waarvan veel aanwezig is in onze webshops. Maar ook jouw huisdier kan natuurlijk op de foto worden gezet.

Ziel & bezieling

Wie ben je en wat wil je van jezelf laten zien? In welke omgeving en/of hoedanigheid wil jij op de foto worden gezet? 2BHAPPY4EVER biedt hiervoor een veilige omgeving.