Bedrijf in beeld

Machines, schepen en technische installaties; losse product- en systeemfotografie en complete (bedrijfs)reportages. Met een technische achtergrond en een jarenlange ervaring in de aandrijf- en besturingstechniek en elektro- en installatietechniek spreek ik deze taal en laat ik onder andere techniek én andere bedrijfsactiviteiten graag spreken in beelden.

Techniek en bedrijvigheid zijn leuk, mooi en interessant en leg ik graag vast in beelden. Het heeft door mijn brede werkervaring altijd een grote aantrekkingskracht op mij uitgeoefend, wat waarschijnlijk altijd zo zal blijven...

Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte aan.

Het egaliseren van een woonkamervloer, uitgevoerd door Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen.

Het egaliseren van een woonkamervloer, uitgevoerd door Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen.

De door Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen geëgaliseerde vloer van de bovenstaande woonkamer.

Voor Mondial Movers Van Dijk Verhuizingen fotografeerde ik onder andere één van hun nieuwe bedrijfswagens.

Toen Mondial Movers Van Dijk Verhuizingen startte met hun 'selfstorage', maakte ik voor hen de foto's ter promotie hiervan.

Het fotograferen van een speciale laboratoriumverhuizing die werd uitgevoerd door Mondial Movers Van Dijk Verhuizingen .

Het wagenpark van Autorijschool Nicole Neijts uit het Brabantse Heesch krijgt hier een wasbeurt voor de komende rijexamens op die dag.

Regeling voor elektrische aandrijving.

Mechanische aandrijving van een transportband.

Koelribben van een warmtewisselaar.

Werktuigbouwkundige installatietechniek.

Pneumatische kleppen.

Hydraulisch aggregaat.

Artistieke bewerking van een foto met een pneumatische cilinder en een pneumatisch schema, geschikt als kunst en/of voor commerciële activiteiten.