Natuur & (huis)dieren

Zonsopkomsten en -ondergangen; bloemen, planten en natuurlijk allerlei soorten dieren, waarvan veel aanwezig is in de webshops. Maar ook jouw huisdier kan natuurlijk op de foto worden gezet. Vraag hiervoor geheel vrijblijvende een offerte aan.

N.B. Een aantal van de grotere foto's is 'klikbaar', waarmee je een nieuw venster opent en je de betreffende afbeelding in de webshop bij Werk aan de Muur vindt.
Klik hier voor alle werken van 2BHAPPY4EVER in mijn webshop via Werk aan de Muur (nieuw venster).
Neem gerust contact met mij op als een werk wel op de website staat en (nog) niet in de webshop is opgenomen...

Zonsondergang op het strand van de badplaats Domburg op Walcheren in Zeeland. Het is vloed geweest en het water staat nog op het 'rimpelige' strand, wat op de voorgrond zichtbaar is en waar de laagstaande zon zo mooi in reflecteert; links in het midden in beeld de voor dit deel van Zeeland zo karakteristieke golfbrekers, de palen die je hier overal ziet. [#1772]

Net na zonsondergang op het strand van de badplaats Domburg op Walcheren in Zeeland. [#1921]

Op het strand Domburg op Walcheren in Zeeland kleurde de lucht - net na zonsondergang - helemaal oranje met paars. [#1916]

Zonsondergang op het strand tussen Westkapelle en de mondaine badplaats Domburg op Walcheren in Zeeland.

Overnachten met fotografie op het Zeeuwse strand tussen Westkapelle en Domburg.

Verdronken land bij Heusden

Omgeving Loosdrecht najaar 2021

Loosdrechtse Plassen, zaterdag 24 oktober 2021 (panorama via Werk aan de Muur heeft een verhouding 5:1)

Panorama van de Zeeuwse kust op Walcheren, met links in beeld Westkapelle de vuurtoren 't Hoge Licht en – iets meer richting kust – 't Lage Licht.