Reportagefotografie

2BHAPPY4EVER legt graag bedrijfsactiviteiten, evenementen en feestelijke gebeurtenissen vast in de vorm van reportages.

Of het nu een bruiloft, een folkloristische activiteit, sport, een jubileum of een reunie is, 2BHAPPY4EVER maakt (onopvallend) contact met de aanwezigen en brengt de sfeer en speciale momenten in beeld.

Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte aan.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van reportages, in de vorm van losse fotografie én verwerkt tot digitale presentaties en/of fotoboeken.

19e Kustmarathon Zeeland, zaterdag 1 oktober 2022

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022 vond Kustmarathon Zeeland plaats. 2BHAPPY4EVER was er op zaterdag 1 oktober bij en legde dit evenement vast in de vorm van deze reportage.

Photoshoot bij een restaurant

Voor een opdracht maakte 2BHAPPY4EVER diverse opnames in de Domburgse Bier & Melksalon , een gezellig ontbijt- en lunchrestaurant in de Weststraat in deze Zeeuwse badplaats.

Ringrijden Domburg 2022

Op 2 juli 2022 vond op de Markt van de Zeeuwse pittoreske en mondaine badplaats Domburg weer het jaarlijkse folkloristische ringrijden / -steken plaats. 2BHAPPY4EVER was erbij en legde het evenement vast.

Yoga in de Franse Vogezen

Tijdens een yoga-weekend in de Franse Vogezen maakte ik spontaan diverse opnames, die ik op verzoek uiteindelijk verwerkte tot een uitgebreide reportage in boekvorm.

Kantelboek: afscheidsreceptie en personeelsuitje

Voor de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) fotografeerde ik in opdracht zowel de afscheidsreceptie als het afscheid van het personeel van de toenmalige directeur. Vanwege de twee compleet verschillende feesten en de wens er één boek van te maken, werd het uiteindelijk een kantelboek met twee voorkanten.